NAJAVA – Članice Drvnog klastera Hercegovina izlažu na sajmu namještaja M.O.W. 16. – 20. Rujna 2018.

NAJAVA – Članice Drvnog klastera Hercegovina izlažu na sajmu namještaja M.O.W. 16. – 20. Rujna 2018.

Specijalizirani sajam namještaja M.O.W. u Bad Sazuflenu predstavlja jednu od najznačajnijih sajamskih manifestacija u Njemačkoj, a održava se već 34. godinu za redom. Ono što ovaj sajam čini posebnim je činjenica da to nije klasični sajam drvne industrije, već sajam specijaliziran za proizvođače, veletrgovce i prodavače. Više od 450 vodećih njemačkih i europskih kompanija iz godine u godinu izlaže svoje proizvode na ovom sajmu na površini od 90.000 m2, gdje je čak 40.000 m2 trajno iznajmljenog prostora.

Ono po čemu je sajam izuzetno poznat i što ga izdvaja od ostalih sajmova jeste suadnja s veleprodajnim i maloprodajnim distributerima i ostalim agentima koji se bave distribucijom namještaja. Široki spektar ponude M.O.W. sajma obuhvatio je sve cjenovne kategorije, kao i kategorizaciju po klasama namještaja (od srednje do visoke klase).

Na ovogodišnjem sajmu , u trajanju od 16.-20. Rujna , svoje proizvode će po prvi put izložiti i deset firmi članica Drvnog klastera Hercegovina. Te članice su:

  1. Fabrika namještaja Maoles d.o.o., Konjic
  2. Lignum d.o.o. , Mostar
  3. Coral Interijer d.o.o., Mostar
  4. Rain d.o.o., Čitluk
  5. Formex d.o.o., Mostar
  6. Omega paneli d.o.o., Mostar
  7. Interijer Šunjić d.o.o., Mostar
  8. FEF export-import d.o.o., Sarajevo
  9. Stolarija Zovko d.o.o., Široki Brijeg
  10. SIN-CRO-ER d.o.o. , Čapljina

 

 

Naše izlagače možete posjetiti u hali br. 21.