O KLASTERU

MISIJA I VIZIJA

Naša misija je promovirati i podržavati razvoj drvne industrije u regiji Hercegovina. Snažno se zalažemo za unapređenje konkurentnosti, inovacija i održivog razvoja u sektoru drvne industrije. Kroz suradnju s našim članovima, partnerima i relevantnim dionicima, težimo stvaranju povoljnog poslovnog okruženja, poticanju istraživanja i razvoja, obrazovanju i stručnom usavršavanju, te promociji kvalitete i izvrsnosti.

Naša vizija je postati prepoznatljiv regionalni lider u razvoju drvne industrije, poznat po visokoj kvaliteti proizvoda, inovativnosti i održivosti. Želimo biti ključni pokretač razvoja sektora, stvarajući povoljne uvjete za rast poduzeća, stvaranje novih radnih mjesta, privlačenje investicija i promicanje izvoza.
Naša vizija uključuje i aktivno povezivanje s relevantnim nacionalnim i međunarodnim institucijama, organizacijama i partnerima kako bismo ostvarili sinergiju i postigli najbolje rezultate.
O NAMA

Drvni Klaster Hercegovina

Uvođenje ekonomskih atašea pri veleposlanstvima i njihovo lobiranje za naše proizvode
Certifikacija za proizvode od masivnog drveta i ostali certifikati potrebni za izvoz
Stvaranje fondova na svim nivoima vlasti za drvnu industriju kao stratešku za izvoz, novostvorenu vrijednost, zapošljavanje
Strateško opredjeljenje i studija za privatno javno partnerstvo kod tvornica koje će proizvoditi razne ploče ( a posebno iverice, šperploče, panel ploča)
Zakonsko reguliranje u oblasti šumarstva i primarne prerade
Pozicioniranje drvnog sektora na svim nivoima vlasti te suradnja sa VTK za sve izvozne projekte
Izrada nastavnih planova i programa za školovanje kadrova za drvnu industriju

Pošaljite nam poruku

Budite sigurni da ćemo uložiti sve napore kako bismo vam pružili brzi i kvalitetan odgovor.
Pošaljite nam poruku

Drvni Klaster Hercegovina

Bulevar narodne revolucije 15
88000 Mostar, Bosna i Hercegovina
SVI KONTAKTI
POLITIKA PRIVATNOSTI
PRAVNO OBAVJEŠTENJE
© 2023 DKH | Drvni klaster Hercegovina. Sva prava pridržana.
Powered by ITO
phone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram