NAŠE NOVOSTI

AKTIVNOSTI

No ACF gallery field data found

Posjeta članica klastera Sajam XYLEXPO 2022

20/11/2023

Novi, veliki izložbeni koncept posvećen proizvodnoj tehnologiji  pokrenut je na FieraMilano-Rho od 12. do 15. listopada 2022., kao rezultat partnerstva između BI-MU i Xylexpo, odnosno u organizaciji Ucimu-Sistemi per produrre - udruge talijanskih proizvođača alatni strojevi, roboti i automatizacija - i Acimall, udruženje talijanskih proizvođača strojeva za obradu drva. U vremenima izazova bez presedana, također za izložbe, dva će događaja ponuditi novi scenarij u kojem će operateri imati priliku pronaći stručnost, rješenja i ideje za zajednički cilj: proizvodnju sa sve više i više održivih i učinkovitijih metoda, u skladu s Industrijom 4.0.

“ICE – Agencija”, u suradnji sa talijanskim udruženjem proizvođača strojeva i alata za obradu drveta (ACIMAL)te sajamskom kućom iz Milana (Fiera Milano) omogućila je posjetu članica klastera sajmu XYLEXPO 2022 u Milanu.

Sajam je posvećen tehnologijama i alatima za obradu drveta i proizvodnju namještaja s posebnim naglaskom na održivost okoliša i energetsku efikasnost.


Drvni Klaster Hercegovina

Bulevar narodne revolucije 15
88000 Mostar, Bosna i Hercegovina
SVI KONTAKTI
POLITIKA PRIVATNOSTI
PRAVNO OBAVJEŠTENJE
© 2023 DKH | Drvni klaster Hercegovina. Sva prava pridržana.
Powered by ITO
phone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram