NAŠE NOVOSTI

AKTIVNOSTI

No ACF gallery field data found

Prijavi se na besplatnu obuku za tehničku pripremu proizvodnje namještaja

20/11/2023

Drvna industrija, kao jedna od najznačajnijih grana gospodarstva u Hercegovini, često se suočava s nedostatkom kadra koji može odgovoriti na potrebe tržišta. Tehnička priprema proizvodnje namještaja nesumnjivo je jedan od najvažnijih koraka u samoj proizvodnji, a korištenje suvremenih softverskih alata preduvjet je isporuke kvalitetne usluge. Upravo zato se zanimanje specijaliste za tehničku pripremu u posljednjih nekoliko godina profiliralo kao jedno od iznimno traženih zanimanja na tržištu rada.

Prateći trendove i osluškujući potrebe svojih članica, Drvni klaster Hercegovina, u suradnji s partnerima, INTERA Tehnološkim Parkom i Gospodarskom komorom FBiH te poduzećem Hera d.o.o. Mostar, priprema intenzivnu praktičnu obuku za tehničku pripremu proizvodnje namještaja korištenjem alata Corpus koja će se održati u prostorijama INTERA Tehnološkog Parka u periodu od 7.2. do 12.3.2022. godine.

Intenzivan i praktičan program obuke

Obuka, koja će se održavati u popodnevnim terminima, obuhvatit će upoznavanje s programom, njegovim karakteristikama, bazom programa te načinom pohranjivanja konstrukcija i okova u bazu. Kroz praktičan rad, polaznici će se dotaknuti konstrukcije namještaja, postavljanja konstrukcijskog i ukrasnog okova, izrade tehničkih nacrta te izvoza materijala i elemenata. Program obuke obuhvaća i CNC postprocesor, izradu naljepnica za proizvodnju te izradu ponuda. Polaznicima, koji će tijekom obuke steći znanje korištenja programa koje koriste neka od najuspješnijih poduzeća iz drvno-prerađivačkog sektora, svoje će znanje prenijeti stručnjaci s višegodišnjim iskustvom u ovom sektoru.

Ne propustite unaprijediti vlastitu karijeru kroz besplatnu obuku!

Bilo da ste zaposlenik poduzeća iz drvno-prerađivačkog sektora ili da počinjete graditi svoju karijeru u ovom sektoru, ova obuka je idealna za vas! Jedini preduvjet je da imate predznanje u korištenju CAD/CAM programa. Svi zainteresirani za besplatnu obuku se mogu prijaviti na linku, a prijave ostaju otvorene do popunjenja mjesta. Nakon popunjenja istih, svi zainteresirani će moći iskazati interes za sudjelovanje prijavljujući se na rezervnu listu, a priliku za sudjelovanje će dobiti u slučaju odustajanja nekog od prethodno prijavljenih kandidata. Točan raspored obuke polaznici će dobiti nakon zatvaranja prijava.

Ove aktivnosti su dio projekta „Jačanje konkurentnosti drvno-prerađivačkog sektora u Hercegovini" koji  je podržan u okviru EU4Business projekta u Bosni i Hercegovini.

EU4Business je projekt Europske unije, koji s ciljem jačanja ekonomije BiH potiče razvoj ciljanih sektora. Projekt je vrijedan 16,1 milijuna eura, a zajednički ga financiraju Europska unija s 15 milijuna eura i Savezna Republika Njemačka s 1,1 milijun eura. Zajedno ga provode GIZ, ILO i UNDP od travnja 2018. do ožujka 2022. godine. EU4Business je dio Programa lokalne samouprave i ekonomskog razvoja u BiH, koje podržava Vlada SR Njemačke. Za više informacija o EU4Business projektu posjetite: www.eu4business.ba


Drvni Klaster Hercegovina

Bulevar narodne revolucije 15
88000 Mostar, Bosna i Hercegovina
SVI KONTAKTI
POLITIKA PRIVATNOSTI
PRAVNO OBAVJEŠTENJE
© 2023 DKH | Drvni klaster Hercegovina. Sva prava pridržana.
Powered by ITO
phone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram